Va asteptam cererile dumneavoastra de oferta la contact@vopsea-spray.ro sau telefonic la urmatoarele numere:

0759 025 452    0758 873 458

Firma noastra pe langa comercializarea materialelor necesare pentru realizarea pardoselilor epoxidice, poliuretanice, poliasfaltice, etc, se ocupa si cu aplicarea acestora. Serviciile noastre sunt disponibile in Bucuresti si judetul Ilfov.

Personalul firmei noastre va sta la dispozitie inca din faza de proiect pana la finalizarea lucrarii. Impreuna stabilim tipul de pardoseala care se preteaza cel mai bine pentru spatiul dumneavoastra, in functie de utilizarea acestuia si cerintele tehnice pe care le are.

Realizam lucrari dintre cele mai diverse: spatii de productie industriale, service auto, depozite, spatii comerciale, clinici, cabinete medicale si nu in ultimul rand spatii rezidentiale.

Tipuri de pardoseli realizate de noi:

-pardoseli poliuretanice comerciale;

-pardoseli epoxidice comerciale;

-pardoseli poliasfaltice comerciale;

-pardoseli poliasfaltice industriale;

-pardoseli poliuretanice decorative;

-pardoseli epoxidice decorative;

Preturile acestor pardoseli se stabilesc in functie de mai multi factori, fiind destul de greu sa avem o lista de preturi fixa. Dar va putem spune cateva preturi orientative pentru a putea sa va faceti o idee..

Preturi pardoseli poliuretanice industriale si comerciale:

tabel

Preturi pardoseli epoxidice vopsite industriale si comerciale:

 Pretul acestor lucrari variaza intre 65 si 90 lei/mp, in functie de modelul dorit, materialele folosite si stratul suport.

Preturile ofertate nu TVA, fiind calculate pentru suprafete drepte, eventualele lucrari suplimentare,(denivelari, fisuri, etc..) vor fi ofertate separat.

Toate lucrarile efectuate de firma noastra beneficiaza de garantie.

Mostre de pardoseli industriale, realizate de catre firma noastra:

mostre1

Pardoseli epoxidice rezidentiale

Pe langa pardoselile industriale, in decursul timpului, rasinile epoxidice au inceput sa fie folosite si ca pardoseli decorative in locuinte, spatii de birouri, televiziune, etc…

Pardoselile epoxidice decorative sunt foarte apreciate de catre clientii nostri deoarece fac parte din gama pardoselilor calde, fiind preferate in locul pardoselilor reci (ex. gresie). Un alt avantaj il reprezinta versatilitatea acestor solutii, gama de modele si culori fiind nelimitata. Aceste pardoseli epoxidice sunt igienice deoarece nu acumuleaza reziduri fiind si extrem de usor de curatat.  Pretul acestor lucrari variaza intre 200 si 360 lei/mp, in functie de modelul dorit si materialele folosite. Pentru suprafete mai mici de 10 metri patrati exista un cost fix de 2500 lei.

Pardoselile decorative realizate de catre noi se impart in patru categorii:

-pardoseli epoxidice monocolor;

-pardoseli epoxidice cu pigmenti metalici;

-pardoseli epoxidice 3d.Catalog Modele 3D

-covoare din piatra naturala pentru interior si exterior;

Mai jos gasiti cateva exemple de lucrari realizate de catre firma noastra: 

NOTA: Ne cerem scuze, dar calitatea imaginilor nu este una extraordinara, in aceasta sectiune vom incarca doar poze cu lucrari executate de noi, nu copiate din diverse site-uri din afara tarii.