Lac Poliuretanic Transparent 2K Lucios Rust-Oleum 2.5 Litri

480,00 lei

-40,00 lei

520,00 lei

4910.2.5+4901.2.5

Produs nou

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Lac poliuretanic lucios, transparent, flexibil, multisuprafete destinat pentru sigilarea pardoselilor si a peretilor, din beton, zidarie, rigips, piatra naturala, lemn, etc..

Produs Heavy-Duty extrem de rezistent la abraziune.

Toate produsele prezente in magazinul nostru pot fi achizitonate si prin intermediul catalogului electronic SEAP.

Mai multe detalii

Descrierea produsului
Rust-Oleum 4900 Polycoat 2K este un lac poliuretanic de acoperire transparent, de calitate, rezistent la zgarieturi, multifunctional, adecvat pentru uz interior si exterior.
Disponibil in finisaje mate sau lucioase, acest produs este ideal pentru a fi folosit ca un sigilant transparent pentru beton, zidarie, rigips, parchet, lemn sau o suprafata de pardoseala pre-vopsita pentru a oferi un strat superior puternic transparent. 4900 Polycoat 2K serveste, de asemenea, ca un strat anti-graffiti si nu ingalbeneste, fiind rezistent UV.

Cele mai bune utilizari
Datorita rezistentei produselor la apa fierbinte, alcool, cafea, vin rosu si diferiti acizi si alcalii, 4900 Polycoat 2K este perfect ca strat de sigilare transparent pentru tapet, fototapet, ringuri de dans, baruri, sali de sport, magazine, bucatarii, restaurante sau orice alt mediu de podea care are cerinta de a fi foarte rezistent la abraziune, dar, de asemenea, extrem de rezistenta la substante chimice!

Caracteristici

Disponibil in mat sau lucios
Foarte rezistent la abraziune
Rezistent UV; ideal pentru interior sau exterior
Rezista la apa clocotita, alcool, cafea, vin rosu si acid sau produse chimice alcaline diluate.
Aceast lac poliuretanic poate fi folosit si ca Anti-graffiti; usor de curatat cu Rustoleum GraffitiShield ™ Cleaner.

Aplicare
Asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie vopsita este curata, uscata, fara urme de grasime, ulei sau orice alta contaminare. Daca a fost folosita ceara, curatati bine suprafata cu nitro diluant, inainte de slefuire. Lemnul nou trebuie slefuit, pana se obtine o suprafata neteda. Substraturile lacuite anterior trebuie matuite, prin slefuire fina, pentru a obtine aderenta.

Betonul nou trebuie sa aiba o vechime de cel putin 2 luni inainte de lacuire. Betonul trebuie sa fie curat, uscat si lipsit de orice strat lucios de suprafata (laptele de ciment trebuie slefuit) si de orice alte substante, precum uleiuri, grasimi, benzine, murdarie etc.

Baza si activatorul sunt furnizate in cutii separate, precantarite. Mai intai amestecati componenta de baza, apoi adaugati activatorul treptat si amestecati bine. Asteptati 5 minute dupa amestecare. Nu depozitati produsul amestecat (reziduuri) intr-o cutie inchisa, deoarece acest produs la maxim 3 ore de la mixarea celor doua componente, nu mai poate fi folosit.

Cantitate 2.5 Litri
Aspect Lucios
Compozitie Bicomponent
Consum 20mp/litru vertical, 12mp/litru orizontal
Suprafata lucru Tapet, Beton, Lemn, Metal
Tip produs Lac Poliuretanic
Tip pregatire Slefuire, unde este cazul
Suprafata acoperita 40-50mp
Utilizare Interior / Exterior
Finisaj Lucios
Tip vopsea Pe baza de apa
Pregatirea prealabila a suprafetei Nu
Timp de uscare 2 h
Utilizat pentru Sigilare transparenta lucioasa
Substanta diluanta Apa
Numar straturi recomandate 2
Functii Rezistenta la abraziune

Scrie o recenzie

Lac Poliuretanic Transparent 2K Lucios Rust-Oleum 2.5 Litri

Lac Poliuretanic Transparent 2K Lucios Rust-Oleum 2.5 Litri

Lac poliuretanic lucios, transparent, flexibil, multisuprafete destinat pentru sigilarea pardoselilor si a peretilor, din beton, zidarie, rigips, piatra naturala, lemn, etc..

Produs Heavy-Duty extrem de rezistent la abraziune.

Compara