Pachet Masina Supeer Curata 1 +

Pachet Masina Supeer Curata 1

80,00 lei

PMSC01

Produs nou

Pachetul contine un Sampon auto marca Macota, un Detergent auto si un Spray pentru reparatie pana.

Toate produsele prezente in magazinul nostru pot fi achizitonate si prin intermediul catalogului electronic SEAP.

Mai multe detalii

Pachetul contine:

1. Samponul Macota elimina complet toate tipurile de murdarie si nu afecteaza vopseaua. Se aplica 100 ml de sampon la 10 l de apa.

2. Detergent auto concentrat pentru curatarea jantelor auto si moto. Acest produs este recomandat atat pentru jante din tabla, cat si pentru jante din aliaj sau capace din plastic. Este extrem de eficient impotriva rezidurilor de la placutele de frana, care se depun pe jante, precum si pentru indepartarea urmelor de bitum.Produs concentrat, diluati cu apa in raport 1:4-6, in functie de cat de concentrata doriti sa fie solutia de spalare.
3. Spray Reparatie Pana- Produs special conceput pentru a repara şi a umfla rapid cauciucurile sparte ale masinii si ale motocicletei. Daca aveti posibilitatea, indepărtați obiectul care a provocat pana. Agitați recipientul foarte bine si montati capătul adaptat valvei de la camera de aer. Ținând recipientul în poziție verticală, goliți conținutul tubului. Dupa ce parcurgeți câțiva kilometri, umflați cauciucul la presiunea recomandată. Verificati presiunea rotilor pe parcursul urmatoarelor zile.

Scrie o recenzie

Pachet Masina Supeer Curata 1

Pachet Masina Supeer Curata 1

Pachetul contine un Sampon auto marca Macota, un Detergent auto si un Spray pentru reparatie pana.

Compara