Pachet Masina Suuuper Curata 2 +

Pachet Masina Suuuper Curata 2

85,00 lei

Produs nou

Pachetul contine:
1.Detergentul lichid cu ceara, Macota pentru masina, motocicleta si orice suprafata vopsita indeparteaza in profunzime murdaria, datorita formulei speciale, extrem de eficinta. Acest produs este unul profesional, fiind derivat din gama industriala de detergenti pentru spalatorii auto, dezvoltat de catre Macota. Acest produs este ideal pentru suprafete vopsite metalizat, datorita adaosului de ceara, fiind evidentiata stralucirea vopselei. Pe langa rolul principal de curatare al suprafetei, acest sampon lasa si o pelicula transparenta protectoare pe suprafata autoturismului dumneavoastra.Acest produs este unul concentrat, trebuie diluat cu apa in report 1:50-100, in functie de gradul de murdarire al suprafetei care urmeaza a fi curatata. Mixati 100ml de sampon cu 10 litri de apa.
2. Detergent auto polivalent pentru interiorul masinii si nu numai..
Acest produs este recomandat pentru curatarea si revigorarea tapiteriilor din materiale textile, piele si vinilin, dar si pentru piesele interioare din plastic ale masinii dumneavoastra, cum ar fi: fete de usi, bandouri, bord, consola centrala, etc…
De asemenea, puteti folosi acest produs pentru curatarea si reimprospatarea canapelelor sau a fotoliilor din casa.
Produs concentrat, diluati acest produs cu apa in raport 1:5-10, in functie de concentratia dorita.
3.Spray Reparatie Pana Auto-Produsul este special conceput pentru a repara şi a umfla rapid cauciucurile sparte ale masinii si ale motocicletei. Daca aveti posibilitatea, indepărtați obiectul care a provocat pana. Agitați recipientul foarte bine si montati capătul adaptat valvei de la camera de aer. Ținând recipientul în poziție verticală, goliți conținutul tubului. Dupa ce parcurgeți câțiva kilometri, umflați cauciucul la presiunea recomandată. Verificati presiunea rotilor pe parcursul urmatoarelor zile.

Scrie o recenzie

Pachet Masina Suuuper Curata 2

Pachet Masina Suuuper Curata 2

Compara