Categorii

Reconditionarea jantelor

Reconditionarea jantelor

Indiferent de cat de curat si lucios este autoturismul tau, jantele cojite, ruginite sau uzate pot da un aspect neigrijit masinii tale. Improspatand sau chiar schimband nuanta acestora ii va da masinii tale un look fresh demn de admiratie. Acest lucru este posibil in doar cativa pasi simpli.

Primul pas costa in curatarea meticuloasa a suprafetei de vopsit si anume a jantelor. Daca au fost spalate in prealabil poti folosi un degresant profesional pe care il gasesti aici dar daca inca nu ai apucat sa le speli poti sa utilizezi un sampon profesional pentru jante marca Macota (il gasesti aici ). Dupa uscarea completa poti trece la urmatorul pas.

Pasul 2 consta in aplicarea unui grund, fie el de protectie anticoroziva fie doar pentru aderenta (suprafetele foarte lucioase necesita un astfel de grund, disponibil aici . Daca suprafata nu prezinta probleme ca cele mentionate poti opta pentru sablarea fina a suprafetei.

Pasul 3 

Dupa pregatirea suprafetei poti vopsi jantele in culoarea dorita, gasesti aici diferite nuante demne de a fi aplicate pe jantele masinii tale. 

Ultimul pas presupune aplicarea unu strat protectiv de lac transparent auto rezistent la zgarieturi si protectiv UV, poti alege intre doua variante si anume mat sau lucios, pe care le gasesti aici .

Speram ca te-am convins cat de usor este sa iti reimprospatezi jantele!

Pentru acest proiect ai nevoie de:

Optional:

- Sampon auto profesional Macota

- Degresant Macota 200 ml

- Grund anticoroziv

Necesar:

- 3 Tuburi Vopsea Jante Macota (ajung pentru cele 4 jante)

- 1 Tub Lac Auto Kz varianta mata sau lucioasa, in functie de preferinte.

Adauga un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu este aratat)
   Website: (Url site cu http://)
* Comentariu:
Introduceti codul
Compara