Categorii

Reconditionarea farurilor

Reconditionarea farurilor

Pentru ca fiecare posesor de autoturism se loveste de aceasta problema, venim in ajutorul tau cu o solutie! In timp plasticul ce formeaza farurile masinii se ingalbeneste si devine mat, impiedicand astfel performanta acestora de a functiona ca noi. Majoritatea farurilor sunt confectionate din policarbonat, un material rezistent la zgarieturi si durabil, dar care in timp se matuieste si se ingalbeneste din cauza razelor ultraviolete. In urmatoarele randuri va explicam cum puteti sa readuceti farurile la forma initiala, ca noi.

Inainte de toate, masina trebuie sa fie curata, suprafata farurilor trebuie degresata si complet uscata, iar zona farurilor delimitata cu banda adeziva.

 

Dupa degresare si curatarea minutioasa a farurilor, acestea necesita o sablare usoara cu un smirghel fin pana ce urmele de ingalbenire si imperfectiunile au fost inlaturate.

Acestora li se poate face optional si un polish cu o solutie speciala.

Dupa acesti pasi puteti aplica lacul nostru protectiv de la Macota, il puteti gasi aici sau dand click pe poza. Acesta confera rezistenta UV, cat si protectie de lunga durata farurilor tale.

Lac transparent Faruri PLC200 Macota 400ml.

Adauga un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu este aratat)
   Website: (Url site cu http://)
* Comentariu:
Introduceti codul
Compara