Categorii

Transforma-ti peretele intr-o tabla de scris cu markerul!

Transforma-ti peretele intr-o tabla de scris cu markerul!

Vopseaua Sketchpaint cu efect de whiteboard este de fapt un strat de acoperire, adică un amestec bicomponent, care, atunci când este amestecat și aplicat în mod corespunzător, va transforma aproape orice suprafata vopsita intr-o suprafață pe care se poate scrie si sterge cu markerul. 

Vopseaua pe care se poate scrie cu markerul si anume vopseaua tip whiteboard ste o alternativă fantastică pentru tabelele tradiționale, care pot fi mari, voluminoase și foarte scumpe. 

Beneficiile pe care le ofera vopseaua whiteboard sunt nenumarate si includ: economisirea spatiului si anume vopseaua poate fi aplicata pe mai multe tipuri de suprafete cum ar fi un birou, dulap, o portiune din perete sau chiar intregul perete, sunt prietenoase cu mediul si anume acest tip de vopsea whiteboard este pe baza de apa si nu contine solventi daunatori mediului, poate fi incorporata in spatiile aglomerate si mai important decat orice alt aspect vopseaua poate fi aplicata de oricine.

Desigur daca vrei sa sporesti efectul acestei vopsele de tip whiteboard, poti aplica inainte un grund magnetic pe care ulterior dupa terminarea proiectului poti atasa si magneti dar poti si scrie cu markerul.

Fie ca este vorba despre sali de conferinte, birouri, agentii de marketing unde se practica foarte mult brainstormingul, locuri de joaca, scoli, locuri in care au loc cursuri sau chiar in camera copilului, vopseaua cu efect de whiteboard, pe care se poate scrie cu markerul poate fi solutia ideala.

Scrie pe perete, deseneaza, exprima-ti ideile oriunde si oricum!

Cultiva-ti creativitatea!

Vopseaua o gasesti aici.

Imagini pentru whiteboard wall

Imagine similară

Imagine similară

Imagini pentru whiteboard wall

3Comentarii

  • Avatar
   Monica Jesvina
   apr 27, 2021

   I have used this whiteboard paint for my company’s wall which is a cheap custom writing service provider. I transformed the wall by writing academic tips and formulas. It is a good way to use paints rather than wallpapers which are quite expensive and even are of bad quality though.

  • Avatar
   Jacklin Albert
   aug 9, 2021

   I completely agree with this. Whiteboard paint is far better than anything else. They can be applied on any surface. Moreover, it's environmentally-friendly, as it doesn't contain any harmful solvents. I really liked your post as it's informative and unique. Keep sharing. Besides, you can share your blog with website design services as they appreciate this kind of content.

Adauga un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu este aratat)
   Website: (Url site cu http://)
* Comentariu:
Introduceti codul
Compara