Vopsea Cauciucata Negru Mat PelAp 500ml

80,00 lei

Produs nou

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Pelap este o vopsea cauciucata, elastica, care creeaza o pelicula omogena, rezistenta ce poate fi detasata. Aceasta este usor de aplicat, fiind usor de indepartat, dar si acoperita cu orice vopsea din gama Macota.

Aplicare: Poate fi aplicata pentru etansarea si sigilarea majoritatii suprafetelor, dar mai ales pentru a schimba aspectul obiectelor pe care va fi aplicata. Vopseaua se adreseaza urmatoarelor sectoare: DIY, tuning. Se poate aplica pe caroserie, jante, barci, pentru camuflarea micilor imperfectiuni. De asemenea aceasta se poate utiliza si pentru izolarea si protejarea pieselor electrice.

Utilizare: Aplicati vopseaua de la o distante de aproximativ 20- 25 cm, temperatura ambientala fiind cuprinsa intre 15-20°C. Aplicati un prim strat subtire, acesta fiind urmat de alte 3 straturi la fel de subtiri la un interval de 10 minute. Nu aplicati pe suprafete poroase, deoarece poate fi ingreunat procesul de indepartare a vopselei. Daca folositi banda de izolare in timpul aplicarii, asigurati-va ca o indepartati cand vopseaua este inca neuscata.

Uscare: Vopseaua este uscata la atingere dupa 30 de minute, fiind uscata complet dupa 24 de ore. Daca doriti sa indepartati vopseaua o puteti face cel mai devreme dupa 24 de ore de la aplicarea acesteia, aceasta necesitand indepartarea completa in decurs de 24 de luni (in caz contrar aceasta va fi mult mai greu de indepartat).

Un tub de vopsea de 500 ml. acopera intre 1,5 – 2 m2, factorul influentator fiind porozitatea suprafetei pe care aceasta va fi aplicata.

Cantitate 500 ml
Aspect mat
Compozitie monocomponent
Consum 0.2
Suprafata lucru Metal
Tip produs Vopsea
Tip pregatire Fara pregatire
Suprafata acoperita 2.5 m²
Utilizare Exterior
Finisaj Mat
Tip vopsea Alchidica
Pregatirea prealabila a suprafetei Nu
Timp de uscare 1 h
Utilizat pentru Universal
Substanta diluanta Nediluabil
Numar straturi recomandate 2
Functii Uscare rapida

Scrie o recenzie

Vopsea Cauciucata Negru Mat PelAp 500ml

Vopsea Cauciucata Negru Mat PelAp 500ml

Compara