Vopsea Whiteboard SchetchPaint Alb Mat 1 Litru

270,00 lei

-60,00 lei

330,00 lei

Produs nou

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Vopseaua SketchPaint este o vopsea pe baza de apa ce poate fi aplicata pe o varietate de suprafete, transformadu-le intr-o clipita in suprafete pe care se poate scrie cu markerul.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

Prezentare

Vopseaua MagPaint Sketch Paint  reprezinta solutia ideala in a obtine suprafata de tabla alba de scris, whiteboard. Aceasta vopsea whitwbord, confera un aspect neted, mat, un finisaj durabil, care creeaza o suprafata alba unica  de scris, rezistenta la zgarieturi si uzura. Odata uscata, puteti folosi orice marker pentru tabla si apoi curatati suprafata cu un burete sau o carpa. Acest produs poate fi folosit in sali de clasa, birouri, sali de conferinta, camera copilului, etc.. Pentru o durata de viata cat mai lunga se recomanda folosirea accesoriilor Magpaint. Pentru scriere folositi Marker Negru Magpaint sau Set 4 markere Magpaint. Pentru curatare va recomandam folosirea Set scriere/curatare Magpaint  sau Cleaner Magpaint Pentru Whiteboard.

  APLICARE

Se poate aplica pe gips-carton, rigips, pal melaminat, lemn, ciment, metal, vopsea lavabila, etc.. Acest produs este unul bicomponent, pe baza de apa, cun un continut ridicat de poliuretan acrilic. Daca doriti ca suprafata finala sa fie si magnetica aplicati intai Vopsea Magnetica MagPaint. Se adauga continutul cutiei mici (intaritorul) in cutia mai mare (baza) dupa care se amesteca timp de 5 minute. Dupa mixare si amestecare asteptati aproximativ 5 minute pentru a permite bulelor de aer sa dispara de la supravata vopselei. Daca este necesar se poate dilua pana la 10% cu apa curata. Dupa mixarea celor doua componente aveti la dispozitie aproximativ 60 minute pentru aplicare la o temperatura ambientala de 20 grade Celsius. Pentru a evita scurgerile de vopsea se recomanda aplicarea vopselei incepand de sus in jos, be bucati a caror latime sa fie de maxim 50 centimetri latime. In general acest produs se aplica intr-un singur strat, dar daca doriti sa aplicati si un strat secundar asteptati 12 ore, timp necesar pentru uscarea primului strat. Uscarea completa a produsului se face in 4-5 zile.  

Caracteristici

  • Finisaj foarte fin,durabil;
  • Puteti obtine forme, modele unice, pe care nu le ofera o tabla standard;
  • Usor de intretinut;
  • Rezistenta la zgariere;
  • Contrast bun al culorilor;
  • Special conceputa pentru o folosire intensa;
  • Acoperire: aprox. 6mp/litru. Suprafata acoperita este diferita in functie de tipul substatului pe care se aplica;
  • Uscare la atingere: 4 ore la o temperatura medie de 20 grade Celsius;
  • Aspect: mat;
  • Culoare: alb;
Cantitate1 l
Aspectmat
Compozitiebicomponent
Consum0.2
Suprafata lucruZidarie
Tip produsVopsea
Tip pregatireFara pregatire
Suprafata acoperita6 m²
UtilizareInterior
FinisajMat
Tip vopseaPe baza de apa
Pregatirea prealabila a suprafeteiNu
Timp de uscare6 h
Utilizat pentruUniversal
Substanta diluantaApa
Numar straturi recomandate1
FunctiiUscare rapida

Scrie o recenzie

Vopsea Whiteboard SchetchPaint Alb Mat 1 Litru

Vopsea Whiteboard SchetchPaint Alb Mat 1 Litru

Vopseaua SketchPaint este o vopsea pe baza de apa ce poate fi aplicata pe o varietate de suprafete, transformadu-le intr-o clipita in suprafete pe care se poate scrie cu markerul.

Compara