Membrana Elastomerica Noxyde Alb 1 Litru

60,00 lei

5.40.1

Produs nou

Membrana lichida anticoroziva (grund anticoroziv) aplicabila pe suprafete curatate de rugina, pe suprafete noi, pe suprafete din beton etc.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

Aceasta membrana lichida anticoroziva este rezistenta la apa si poate fi aplicata atat pe suprafete curatate de rugina, cat si pe suprafete noi. Pentru a obtine rezultate optime este necesar sa fie aplicata in doua straturi.

Grundul anticoroziv Noxyde poate fi folosit cu rezultate extraordinare si pentru suprafete din beton, datorita procentului sau de elesticitate de 200%, acopera si mici crapaturi existente in beton.

Acesta membrana elastomerica impermeabila industriala poate fi aplicata si peste alte straturi de vopsea mai veche care sunt in stare buna. Noxyde poate sa inlocuiasca cu succes alte grunduri antirugina care necesita slefuire/matuire inaintea aplicarii, astfel scutind foarte mult timp pana la finalizarea proiectului.

Este demonstrat ca vopseaua Noxyde are performante comparabile cu vopselurile zinc/epoxy fara a fi nevoie de curatare/slefuire/matuire a suprafetei inainte de aplicare. Institutul de Crecetare a Vopselurilor din Belgia a incadrat vopseaua Noxyde in clasa de coroziune C5-M High care corespunde standardului ISO 12944. Acest lucru inseamna conditii severe in mediu marin.

Folosit impreuna cu 7500 Alkythane, ca topcoat, acest produs are o durata de viata de pana la 15 ani.

Folosit singur, aplicat in doua straturi, acest produs are o durata de viata de pana la 10 ani.

Ambalare: 1 litru

Aplicabil pe: metal, metal ruginit, metal galvanizat, lemn, plastic dur, sticla, ceramica

Cantitate1 l
Aspectmat
Compozitiemonocomponent
Consum0.3
Suprafata lucruMetal
Tip produsGrund
Tip pregatireFara pregatire
Suprafata acoperita4 m²
UtilizareExterior
FinisajMat
Tip vopseaPe baza de apa
Pregatirea prealabila a suprafeteiNu
Timp de uscare4 h
Utilizat pentruUniversal
Substanta diluantaApa
Numar straturi recomandate2
FunctiiUscare rapida

Scrie o recenzie

Membrana Elastomerica Noxyde Alb 1 Litru

Membrana Elastomerica Noxyde Alb 1 Litru

Membrana lichida anticoroziva (grund anticoroziv) aplicabila pe suprafete curatate de rugina, pe suprafete noi, pe suprafete din beton etc.

Compara