Vopsea Whiteboard SchetchPaint Transparent Lucios 1 Litru

320,00 lei

-30,00 lei

350,00 lei

SPTRG10EN

Produs nou

Lacul transparent lucios whiteboard poate fi utilizata atat la birou, in salile de conferinte, cat si acasa, pentru adultii sau copii care isi doresc sa aiba propriul spatiu pe care pot scrie cu markerul.

Toate produsele prezente in magazinul nostru pot fi achizitonate si prin intermediul catalogului electronic SEAP.

Mai multe detalii

Prezentare

Lacul transparent MagPaint Sketch Paint  reprezinta solutia ideala in a obtine suprafata whiteboard fara a modifica culoarea substratului.Vopseaua confera un aspect neted, un finisaj durabil, care creeaza o suprafata luciosa unica  de scris, rezistenta la zgarieturi si uzura.Odata uscata, puteti folosi orice marker pentru tabla si apoi curatati suprafata cu un burete sau o carpa. Acest produs poate fi folosit in sali de clasa, birouri, sali de conferinta, camera copilului, etc.. Pentru o durata de viata cat mai lunga se recomanda folosirea accesoriilor originale Magpaint. Pentru scriere va recomandam Marker Negru Magpaint sau Set 4 Markere Whiteboard Magpaint. Pentru curatare folositi Kit Scriere-Curatare Magpaint sau Cleaner Magpaint Pentru Whiteboard.

APLICARE

Se poate aplica pe gips-carton, rigips, pal melaminat, lemn, ciment, metal, vopsea lavabila, etc.. Acest produs este unul bicomponent, pe baza de apa, cun un continut ridicat de poliuretan acrilic. Daca doriti ca suprafata finala sa fie si magnetica aplicati intai Vopsea Magnetica MagPaint. Se adauga continutul cutiei mici (intaritorul) in cutia mai mare (baza) dupa care se amesteca timp de 5 minute. Dupa mixare si amestecare asteptati aproximativ 5 minute pentru a permite bulelor de aer sa dispara de la supravata vopselei. Daca este necesar se poate dilua pana la 10% cu apa curata. Dupa mixarea celor doua componente aveti la dispozitie aproximativ 60 minute pentru aplicare la o temperatura ambientala de 20 grade Celsius. Pentru a evita scurgerile de vopsea se recomanda aplicarea vopselei incepand de sus in jos, be bucati a caror latime sa fie de maxim 50 centimetri latime. In general acest produs se aplica intr-un singur strat, dar daca doriti sa aplicati si un strat secundar asteptati 12 ore, timp necesar pentru uscarea primului strat. Uscarea completa a produsului se face in 4-5 zile.  

Caracteristici

  • Finisaj foarte fin,durabil;
  • Puteti obtine forme, modele unice, pe care nu le ofera o tabla standard;
  • Usor de intretinut;
  • Rezistenta la zgariere;
  • Contrast bun al culorilor;
  • Special conceputa pentru o folosire intensa;
  • Acoperire: aprox. 6mp/litru. Suprafata acoperita este diferita in functie de tipul substatului pe care se aplica;
  • Uscare la atingere: 4 ore la o temperatura medie de 20 grade Celsius;
  • Aspect: lucios;
  • Culoare: transparent;
Cantitate 1 l
Aspect lucios
Compozitie bicomponent
Consum 0.2
Suprafata lucru Zidarie
Tip produs Vopsea
Tip pregatire Fara pregatire
Suprafata acoperita 6 m²
Utilizare Interior
Finisaj Lucios
Tip vopsea Pe baza de apa
Pregatirea prealabila a suprafetei Nu
Timp de uscare 6 h
Utilizat pentru Universal
Substanta diluanta Apa
Numar straturi recomandate 1
Functii Uscare rapida

Scrie o recenzie

Vopsea Whiteboard SchetchPaint Transparent Lucios 1 Litru

Vopsea Whiteboard SchetchPaint Transparent Lucios 1 Litru

Lacul transparent lucios whiteboard poate fi utilizata atat la birou, in salile de conferinte, cat si acasa, pentru adultii sau copii care isi doresc sa aiba propriul spatiu pe care pot scrie cu markerul.

Compara