Vopsea-spray.ro este distribuitor autorizat al produselor Rust-Oleum, MagPaint, Macota, Rota, Flowcrete, Carlas si Murexin in Romania.
Acest magazin online a fost creeat pentru a comercializa si a face cunoscute companii producatoare de vopsea epoxidica, rasina epoxidica transparenta, grund anticoroziv, lac transparent, membrane lichide pentru hidroizolatii, de top, care nu sunt prezente pe piata romaneasca.
Prin acest magazin dorim sa schimbam perceptia despre vopseaua spray si kit-urile Do It Yourself, incercand sa promovam cat mai mult acest concept extrem de raspandit in intreaga lume. Nu este necesar sa angajezi o echipa specializata pentru a putea aplica o vopsea epoxidica sau poliuretanica in cadrul caminului dumneavoastra.
Va oferim produse profesionale pentru protejarea bunurilor dumneavoastra pe o perioada cat mai lunga de timp. De asemenea, spray-urile cu vopsea pot fi solutia ideala pentru micile proiecte de renovare pe care doriti sa le efectuati. Produsele profesionale pe care le comercializam nu sunt disponibile in marile lanturi de magazine de bricolaj.


Compara