Menu

Rasina Epoxidica Transparenta Rezistenta UV 11,5 Kg

0 Recenzie(i)

799,00 lei

-100,00 lei

899,00 lei

115360

Produs nou

Adauga la lista dorintelor

Rasina transparenta  este un sistem epoxidic, stabilizat UV, proiectat special pentru aplicații de turnare și încorporare. Vâscozitatea scăzută permite o distribuție fără bule, ideală pentru aplicații artistice și hobby.

Rasina epoxidica transparenta rezistenta UV comercializata de firma noastra, confera suprafetelor pe care este aplicata un finisaj de sticlă transparentă și este utilizat pentru sigilari de înaltă calitate pe suprafețe de lemn ( doar atunci cand lemnul este perfect uscat), pardoseli epoxidice decorative, încapsulând elemente ca: fototapet, capace de sticla, fise, flori naturale, scoici etc., avand un aspect sticlos, extrem de lucios.

Aceasta rasina epoxidica se deosebeste de produsele de pe piata prin faptul ca are rezistenta impotriva razelor ultraviolete, astfel ca nu se ingalbeneste in timp, ca majoritatea rasinilor transparente care se vand in Romania.

Acest produs nu contine solventi si nonylfenoli, si nu degaja mirosuri in timpul aplicarii, fiind clasificat ca produs ecologic, A+. 

Puteti utiliza aceasta rasina ca amorsa sau strat de sigilare pentru proiecte ca: pardoseli epoxidice cu chipsuri decorative, pardoseli epoxidice metalice (pigmenti metalici), monocolore sau pardoseli epoxidice 3D pentru care este necesar un strat de sigilare a fototapetului rezistent UV.

De asemenea, aceasta rasina epoxidica este folosita pentru turnarea blaturilor de masa din lemn si rasina epoxidica si poate fi colorata cu pigmenti metalici sau pigmenti fosforescenti.

Cantitate 11.5kg
Aspect lucios
Compozitie bicomponent
Consum 1,6 kg/mp / 1mm strat
Suprafata lucru Beton
Tip produs rasina epoxidica
Tip pregatire Grunduire
Suprafata acoperita 7 m²
Utilizare Interior
Finisaj Lucios
Tip vopsea epoxidica
Pregatirea prealabila a suprafetei Da
Timp de uscare 12 h
Utilizat pentru Uz general
Substanta diluanta Nediluabil
Numar straturi recomandate 1
Functii Rezistenta UV

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Rasina Epoxidica Transparenta Rezistenta UV 11,5 Kg

Rasina Epoxidica Transparenta Rezistenta UV 11,5 Kg

Accesorii

Compara