Rasina Epoxidica Transparenta Rezistenta UV Magnum 11,5 Kg

799,00 lei

115360

Produs nou

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Rasina epoxidica treansparenta rezistenta UV, pentru sigilari. Daca doriti rasina epoxidica pentru turnari obiecte, blaturi de masa, accesati Super Cast 10.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

Rasina transparenta  Magnum, este un sistem epoxidic, stabilizat UV, proiectat special pentru aplicații de turnare și sigilare. Vâscozitatea scăzută permite o distribuție fără bule, ideală pentru aplicații artistice și hobby.

Rasina epoxidica transparenta rezistenta UV, comercializata de firma noastra, confera suprafetelor pe care este aplicata un finisaj de sticlă transparentă și este utilizat pentru sigilari de înaltă calitate pe suprafețe de lemn ( doar atunci cand lemnul este perfect uscat), pardoseli epoxidice decorative, încapsulând elemente ca: fototapet, capace de sticla, fise, flori naturale, scoici etc., avand un aspect sticlos, extrem de lucios, in strat cu grosimi intre 1,5 si 4 mm.

Aceasta rasina epoxidica se deosebeste de produsele de pe piata prin faptul ca are rezistenta impotriva razelor ultraviolete, astfel ca nu se ingalbeneste in timp, ca majoritatea rasinilor transparente care se vand in Romania.

Acest produs nu contine solventi si nonylfenoli, si nu degaja mirosuri in timpul aplicarii, fiind clasificat ca produs ecologic, A+. 

Puteti utiliza aceasta rasina ca amorsa sau strat de sigilare pentru proiecte ca: pardoseli epoxidice cu chipsuri decorative, pardoseli epoxidice metalice (pigmenti metalici), monocolore sau pardoseli epoxidice 3D pentru care este necesar un strat de sigilare a fototapetului rezistent UV.

De asemenea, aceasta rasina epoxidica poate fi utilizata si cu pigmenti fosforescenti.

Recomandam sigilarea acestei rasini cu un lac protector transparent rezistent la abraziune. Lacurile comercializate de catre firma noastra, sunt rezistente UV si pot avea doua finisaje, mat sau lucios.

Lacuri protectoare lucioase: Epoxishield Sealer, 9700 Coldmax, 9600 Rust-O-Thane, Ep 100 TC 

Lacuri protectoare mate: 9200 Rust-O-ThaneEp 150 TC

Pentru o mixare facila a acestui produs, folositi paharele speciale pentru mixare rasini.

Aceasta rasina poate fi turnata si multistrat, in etape, fiecare strat avand grosimea de maxim 10mm, grosimea maxima a lucrarii poate fi de pana la 70 mm, dar numai daca este pigmentata, in straturi de peste 5mm aceasta rasina epoxidica devine opaca.

Cantitate11.5kg
Aspectlucios
Compozitiebicomponent
Consum1,6 kg/mp / 1mm strat
Suprafata lucruBeton
Tip produsrasina epoxidica
Tip pregatireGrunduire
Suprafata acoperita7 m²
UtilizareInterior
FinisajLucios
Tip vopseaepoxidica
Pregatirea prealabila a suprafeteiDa
Timp de uscare12 h
Utilizat pentruUz general
Substanta diluantaNediluabil
Numar straturi recomandate1
FunctiiRezistenta UV

Scrie o recenzie

Rasina Epoxidica Transparenta Rezistenta UV Magnum 11,5 Kg

Rasina Epoxidica Transparenta Rezistenta UV Magnum 11,5 Kg

Rasina epoxidica treansparenta rezistenta UV, pentru sigilari. Daca doriti rasina epoxidica pentru turnari obiecte, blaturi de masa, accesati Super Cast 10.

Compara