Membrana Elastomerica (Grund anticoroziv) Noxyde Gri RAL 7035 5 Litri

250,00 lei

5.7035.5

Produs nou

Grund anticoroziv gri (membrana elastomerica anticoroziva) ce se poate aplica pe metal, beton, metal ruginit, metal galvanizat, lemn, plastic dur, sticla, ceramica. Produs rezistent la apa.

Toate produsele prezente in magazinul nostru pot fi achizitonate si prin intermediul catalogului electronic SICAP.

Mai multe detalii

Noxyde reprezinta varful de lance in protectia impotriva ruginii, fiind un produs net superior oricarui tip de grund anticoroziv prezent in momentul de fata pe piata romaneasca de profil.

Aceasta membrana elastomerica anticoroziva este rezistenta la apa si poate fi aplicata atat pe suprafete curatate de rugina, cat si pe suprafete noi. Pentru a obtine rezultate optime, este necesar sa fie aplicata in doua straturi.

Grundul anticoroziv Noxyde poate fi folosit cu rezultate extraordinare si pentru suprafete din beton, datorita procentului sau de elesticitate de 200% (acopera si mici crapaturi existente in beton!)

Acesta vopsea industriala de culoare gri poate fi aplicata si peste alte straturi de vopsea mai veche care sunt in stare buna.

Noxyde poate sa inlocuiasca cu succes alte vopsele care necesita slefuire / matuire inaintea aplicarii, astfel scutind foarte mult timp pana la finalizarea proiectului.

Este demonstrat ca vopseaua Noxyde are performante comparabile cu vopselurile zinc / epoxy fara a fi nevoie de curatare / slefuire / matuire a suprafetei inainte de aplicare.

Noxyde poate fi folosit si pentru terosonarea autoturismelor sau motocicletelor, avand rezultate excelente in protectia antirugina a masinilor de raliu sau off-road.

Institutul de Crecetare a Vopselurilor din Belgia a incadrat vopseaua Noxyde in clasa de coroziune C5-M High, care corespunde standardului ISO 12944. Acest lucru inseamna conditii severe in mediu marin.

Folosit impreuna cu 7500 Alkythane, ca topcoat, acest produs are o durata de viata de pana la 15 ani.

Folosit singur, aplicat in doua straturi, acest produs are o durata de viata de pana la 10 ani.

Ambalare:  5 litri

Aplicabil pe: metal, beton, metal ruginit, metal galvanizat, lemn, plastic dur, sticla, ceramica

Cantitate 5 l
Aspect mat
Compozitie monocomponent
Consum 0.3
Suprafata lucru Metal
Tip produs Vopsea
Tip pregatire Fara pregatire
Suprafata acoperita 4 m²
Utilizare Exterior
Finisaj Mat
Tip vopsea Pe baza de apa
Pregatirea prealabila a suprafetei Nu
Timp de uscare 12 h
Utilizat pentru Universal
Substanta diluanta Apa
Numar straturi recomandate 2
Functii Impermeabil

Scrie o recenzie

Membrana Elastomerica  (Grund anticoroziv) Noxyde Gri RAL 7035 5 Litri

Membrana Elastomerica (Grund anticoroziv) Noxyde Gri RAL 7035 5 Litri

Grund anticoroziv gri (membrana elastomerica anticoroziva) ce se poate aplica pe metal, beton, metal ruginit, metal galvanizat, lemn, plastic dur, sticla, ceramica. Produs rezistent la apa.

Compara