Categorii

Postari din blog

vezi toate
Reclama Rust Oleum
Reclama Rust Oleum
Vopsea decorativa Rust Oleum de o calitate superioară, rezistentă la zgârieturi,...
sep 14, 2022 1971
Rasina Epoxidica : 30 de sfaturi pentru incepatori
Rasina Epoxidica : 30 de sfaturi pentru incepatori
In cele ce urmeaza dorim sa va rezentam cateva sfaturi, pe care noi le consideram...
feb 18, 2021 9521
Tutorial Turnare Mese cu Rasina Epoxidica
Tutorial Turnare Mese cu Rasina Epoxidica
In cele ce urmeaza dorim sa va prezentam un tutorial extrem de detaliat pentru...
iul 23, 2020 2077

Marci Exista 10 marci

Se afiseaza 1-10 din 10 articole
 • Euclid Chemical

  Lacuri pentru sigilarea si impregnarea betonului la exterior si interior, marca Euclid Chemical. 

 • Macota

  Macota este unul dintre cei mai importanti jucatori ai pietei europene de vopsea la spray. In plus, Macota produce si alte tipuri de spray-uri pentru intretinere auto (grund antirugina, lac auto, decapant, filler auto, teroson auto etc.) si alte suprafete vopsite (aluminiu, inox, cupru etc.)

 • MagPaint

  Vopsea-spray.ro este distribuitor autorizat si direct al produselor MagPaint pe intreg teritoriul Romaniei. In consecinta, la noi gasiti toate produsele acestui brand - vopsea magnetica, vopsea cu efect de tabla de scrisvopsea whiteboard - la preturi fara concurenta!

 • Murexin

  Murexin este unul dintre liderii pietei europene de vopseluri si rasini sintetice. In magazinul nostru gasiti o gama larga de lazuri, rasini sintetice si lacuri epoxidice marca Murexin.

 • Rota!

  Rota este un producator german de scule si accesorii pentru vopsitorie. Pe langa trafaleti profesionali si rezerve de trafalet (role, manere) marca Rota, in aceasta pagina gasiti si pensule de vopsit profesionale Kema, raclete, spacluri, gletiere din inox etc.

 • Rust-Oleum

  Rust Oleum este un producator de top de vopsea epoxidica, vopsea spray, vopsea poliaspartica, grund pentru metal si beton, decapant, convertor rugina, lac spray si alte produse pentru proiecte de amenajari interioare si exterioare.

 • Techopol

  Tecnopol este o companie din sectorul chimic fondata in 1996, dedicata dezvoltarii, formularii si fabricarii de produse pentru constructii, de inalta calitate si avansate tehnologic.

 • Vopsea Spray

  Suntem distribuitori autorizati in Romania pentru Rust-Oleum, Macota, Murexin, Magpaint, Carlas. In aceasta sectiune, gasiti sclipici decorativ, pigmenti metalici, chips-uri decorative pentru pereti si pardoseli cu aspect original, precum si vopsea de perete cu sclipici.

 • Zinsser

  Nr. 1 in lume, in combaterea mucegaiului si a petelor!

Se afiseaza 1-10 din 10 articole
Compara