„Se numește culoare percepția de către ochi a uneia sau a mai multor frecvențe (sau lungimi de undă) de lumină. În cazul oamenilor această percepție provine din abilitatea ochiului de a distinge câteva (de obicei trei) analize filtrate diferite ale aceleiași imagini. Percepția culorii este influențată de biologie (de ex. unii oameni se nasc văzând culorile diferit, alții nu le percep deloc, vezi daltonism), de evoluția aceluiași observator sau și de culorile aflate în imediata apropiere a celei percepute (aceasta fiind explicația multor iluzii optice).” Sursa: Wikipedia

Poate va intrebati de ce am introdus aceasta definitie in articol. Ei bine, am crezut de cuvinta ca i se potriveste articolului de fata.

Ce este vopseaua tip cameleon? Este o vopsea care creaza un efect vizual în funcție de unghiul de vizualizare, culoarea fiind diferita.

În primul rând, vopseaua cameleon adaugă un aspect care, nu numai că atrage toate privirile, ci este complet unica pentru mașina ta sau pentru obiectele pe care doresti sa le vopsesti. Deoarece nimeni nu vede aceleași culori, proiectul tau nu este  la fel tot timpul, fiind perceput diferit de fiecare data. Acest lucru oferă mașinii tale un aspect nou si proaspat de fiecare dată când este văzut și îi conferă o individualitate care, cu siguranță, o va face să iasă în evidență într-o mulțime.

Vopseaua cu efect de cameleon de la Macota va poate asigura toate avantajele de mai sus, este usor de aplicat si in plus poate fi indepartata cu usurinta atunci cand doriti datorita faptului ca nu este o simpla vopsea ce poate fi aplicata pe: jante, capacele oglinzilor, eleroane, bandouri, capota, plafon, ci este si o vopsea cauciucata.

Vopseaua poate fi aplicata pe un suport negru, astfel culorile devin mult mai intense si astfel obtineti efectul maxim vizual.

Imagini pentru chameleon paint

Imagini pentru chameleon paint

Imagini pentru chameleon paint