Noxyde este o vopsea unica pe baza de apa. Este usor de aplicat si ofera aceeasi protectie ca si un sistem poliuretanic complicat si mult mai scump.

Noxyde formeaza o membrana groasa anticoroziva, care ofera protectie excelenta impotriva apei, a pulberii de sare si a mediilor agresive. Conform standardului ISO 12944, Noxyde este cel mai bun produs anticoroziv - ofera chiar 15 ani de protectie la cea mai inalta clasa de coroziune C5-M.

Noxyde este pe baza de apa, 200% Elastic, Rezistent UV


Din ce in ce mai multi clienti cauta solutii prietenoase fata de mediu, iar Noxyde are avantajul competitiei, fiind pe baza de apa este cu siguranta optiunea potrivita. 

Noxyde este durabil.


Noxyde este aprobat pentru clasa de coroziune C5-M (conform ISO 12944!) si are o speranta de viata de peste 15 ani. Vopseaua este special conceputa pentru a nu se fisura sau a se desprinde atunci cand suprafetele se contracta. Nu ne credeti pe cuvant, ci uitati-va in special la celebrul pod Golden Gate din San Francisco. Acoperirea excelenta a muchiilor inseamna ca, spre deosebire de multe alte tipuri de vopsea - Noxyde va proteja marginile, care se degradeaza cel mai repede.

 

Garantia proiectului.

Producatorul ofera garantii de pana la 15 ani, acest lucru va poate oferi mai multa incredere in alegerea unui astfel de sistem.

Evitati gazarea imprejurimilor.

Deoarece in multe unitati industriale sau comerciale mari, exista masini sau utilaje, pulverizarea este sigura deoarece vopseaua se transforma in pulbere inainte de a atinge solul (de aici termenul de cadere uscata), ceea ce inseamnă ca va exista o sansa minima de a avea daune colaterale.

Este un singur pachet - Primer si Topcoat in 1

Noxyde poate fi utilizat ca grund, dar si ca strat de acoperire propriu-zis, astfel intreg procesul este usurat, iar costurile sunt reduse considerabil. Cu Noxyde pe baza de apa, nu aveti decat nevoie de apa pentru diluare si pentru curatarea sculelor in pauze, astfel evitati contactul cu solventii.