Cu exceptia cazului in care va ingrijiti cu grija de obiectele dvs. din metal, este posibil ca, pe parcursul timpului, sa apara rugina. Daca asteptati prea mult pentru a trata suprafetele deja afectate de rugina, aceasta se poate intensifica, fiind greu de inlaturat sau chiar se poate ajunge la situatii in care afecteaza in profunzime obiectul si acesta nu mai poate fi salvat.

In cazul in care aveti nevoie de un produs pentru stoparea ruginii, puteti alege un grund inhibator sau chiar un convertor. Acestea actioneaza in profunzimea suprafetelor afectate, scotand la suprafata aerul si umezeala cauzate de factorul nociv.

De mentionat este si faptul ca prevenirea este foarte importanta, astfel pentru a nu va chinui cu neplacerile cauzate de rugina, este foarte important sa tratati orice suprafata metalica cu un grund special.

Unul din produsele de top care actioneaza impotriva ruginii este grundul 769 de la Rust Oleum. Acesta este special conceput pentru a fi aplicat pe suprafete metalice ruginite, pregatite manual, in conditii de expunere industriala usoara, ofera protectie durabila impotriva coroziunii datorita formulei pe baza de ulei de peste.

Inainte de a utiliza orice primer, este important sa pregatiti suprafata. Daca aceasta este foarte afectata incepeti prin a indeparta cat mai multa rugina posibil, folosind o perie de sarma sau un smirghel.

Dupa pregatirea suprafetei, puteti incepe sa aplicati grundul anticoroziv in doua straturi, acesta nu necesita un alt strat de vopsea. Este disponibil in doua nuante, rosu caramiziu si griin magazinul nostru online.