Aceste pardoseli sunt suprafete plane, fara rosturi, ce pot fi accesorizate cu pigmenti metalici, chips-uri decorative, nisipuri, quartz, fototapet. Desi originea pardoselilor epoxidice este cea a utilizarilor industriale, datorita rezistentei la uzura si la substante chimice, vopseaua epoxidica este utilizata cu success si in domeniul farmaceutic, medical, cladiri de birouri, depozite, spatii comerciale. Avantajul acestui tip de pardoseala consta in posibilitatea aplicarii stratului de vopsea direct pe suprafete ca: gresie, piatra naturala, marmura, beton etc.

Cate tipuri de pardoseli epoxidice decorative exista? 

Pentru ca pardoselile epoxidice sunt usor de aplicat si inlocuiesc cu success podelele traditionale, acestea pot fi utilizate in nenumarate moduri.

Pardoseli epoxidice cu chips-uri decorative

Acest tip de pardoseala epoxidica cu chips-uri decorative se preteaza cel mai bine aplicarii in garaje, spatii de depozitare, dar chiar si terase interioare. Datorita multitudinilor de combinatii de culori ale chips-urilor decorative puteti schimba in totalitate aspectul incaperii in care doriti sa aplicati acest sistem.

Mai jos gasesti cateva modele ce servesc drept inspiratie pentru proiectele tale viitoare:

Pardoseli epoxidice cu pigmenti metalici

Pardoselile epoxidice metalice sunt poate cele mai spectaculoase dintre toate tipurile de pardoseli epoxidice decorative. Aceste pardoseli pot fi realizate cu ajutorul rasinilor epoxidice transparente ce se combina cu pigmenti metalici. Prin combinarea mai multor nuante de pigmenti obtineti rezultate spectaculoase ca cele de mai jos:

Pardoseli epoxidice cu obiecte inserate

Cu ajutorul rasinilor epoxidice poti crea si pardoseli unice prin inserarea obiectelor pe care ti le doresti. Cele mai frecvente utilizari constau in aplicare fiselor, a capacelor, scoicilor si a bucatilor de lemn in viitoarea pardoseala.

Pardoseli epoxidice monocolor

Pardoselile epoxidice monocolore pot fi optiunea cea mai simpla, dar si eleganta pentru locuinta dumneavoastra.

Avantajul acestui tip de pardoseala este ca puteti alege dintr-o gama variata de nuante. Pentru a va face o idée despre ce este vorba puteti sa va inspirati din pozele de mai jos:

Pardoseli epoxidice 3D

Tehnologia 3D, răspândită din ce în ce mai mult în realitatea zilelor noastre, își demonstrează aplicabilitatea și în crearea pardoselilor din locuințe. Prin intermediul fototapetului puteti realiza pardoseli unice, pentru care limita este reprezentata doar de imaginatie.