54eba065dd4f3_-_6-41-magnetic-chalkboard-organizer-rustoleum-7vwmi7-clv0914descărcare (6)

Pentru inceput trebuie sa ai la indemana urmatoarele:

 

Tabla de scris poate fi un prilej de distractie pentru camera copilului, dar poate da o nota clasica si practica bucatariei cat si biroului tau. Indiferent de varsta, sa poti scrie pe pereti este convenabil. Acesta este un proiect destul de usor de realizat, fara a fi nevoie de specialisti, iar gamele de culori existente pe piata reprezinta un avantaj major. Produsele din gama MagPaint le gasiti pe : http://www.vopsea-spray.ro.

Pasul 1 – Pregatirea suprafetei

Daca doresti sa poti scrie doar pe o parte din perete, poti delimita acea portiune cu banda adeziva. Suprafata pe care vrei sa aplici vopseaua trebuie sa fie curata, fara urme de praf sau alte reziduri. Daca ti se pare ca suprafata ce urmeaza a fi vopsita este destul de lucioasa, este recomandat sa folosesti hartia abraziva, pentru ca vopseaua sa adere. Daca doresti sa ai un perete superrrr magnetic, aplici primerul, il lasi sa se usuce si apoi urmeaza:

Pasul 2 – Apicarea vopselei cu efect de tabla de scris

Ai grija, nu uita sa amesteci foarte bine vopseaua inainte de aplicare, apoi o aplici ca pe orice alta vopsea pe suprafata peretelui sau in interiorul benzii adezive. Dupa acest prim strat, poti aplica peste 3-4 ore si cel de-al doilea strat.

Pasul 3-  Scrie, deseneaza

Gata, acum dupa uscarea completa poti da frau liber imaginatiei si daca inca nu ai cumparat creta, grabeste-te.

Pasul 4 -Intretinere

Pentru curatare, foloseste un burete umed sau o carpa.

Simplu? doar in 4 pasi poti avea si tu propria tabla de scris si cel mai mare avantaj este ca nu te mai poate certa nimeni pentru ca scrii pe perete.

Vopseaua efect tabla de scris o puteti gasi aici, iar grundul magnetic aici.