Vopseaua Sketchpaint cu efect de whiteboard este de fapt un strat de acoperire, adică un amestec bicomponent, care, atunci când este amestecat și aplicat în mod corespunzător, va transforma aproape orice suprafata vopsita intr-o suprafață pe care se poate scrie si sterge cu markerul. 

Vopseaua pe care se poate scrie cu markerul si anume vopseaua tip whiteboard ste o alternativă fantastică pentru tabelele tradiționale, care pot fi mari, voluminoase și foarte scumpe. 

Beneficiile pe care le ofera vopseaua whiteboard sunt nenumarate si includ: economisirea spatiului si anume vopseaua poate fi aplicata pe mai multe tipuri de suprafete cum ar fi un birou, dulap, o portiune din perete sau chiar intregul perete, sunt prietenoase cu mediul si anume acest tip de vopsea whiteboard este pe baza de apa si nu contine solventi daunatori mediului, poate fi incorporata in spatiile aglomerate si mai important decat orice alt aspect vopseaua poate fi aplicata de oricine.

Desigur daca vrei sa sporesti efectul acestei vopsele de tip whiteboard, poti aplica inainte un grund magnetic pe care ulterior dupa terminarea proiectului poti atasa si magneti dar poti si scrie cu markerul.

Fie ca este vorba despre sali de conferinte, birouri, agentii de marketing unde se practica foarte mult brainstormingul, locuri de joaca, scoli, locuri in care au loc cursuri sau chiar in camera copilului, vopseaua cu efect de whiteboard, pe care se poate scrie cu markerul poate fi solutia ideala.

Scrie pe perete, deseneaza, exprima-ti ideile oriunde si oricum!

Cultiva-ti creativitatea!

Vopseaua o gasesti aici.

Imagine similară

Imagine similară

Imagini pentru whiteboard wall